Toto

Thailand Perlu Ngenteni Resor Kasino Nganti 2023

Thailand bisa sijine wuwus bab introduksi saka resorts casino ing burner mburi nganti sawise pemilihan umum negara ing 2023, Inside Asia Gaming kacarita. Publikasi kasebut, minangka media khusus sing duwe wewenang sing nutupi Hk Pools pasar game Asia, nyatakake CEO Spectrum Asia Paul Bromberg sing rawuh ing KTT MGS 2022, Rebo lan sing menehi saran manawa proyek kasino sing dikabarake ing Thailand ora bakal entuk luwih akeh babagan diskusi nganti sawise. pemilihan umum.

Resor Kasino Thai Perlu Ngenteni Nganti 2023
Ana tantangan politik sing cukup sing kudu ditangani kanthi prioritas ing negara Agen Slot Online kasebut, Bromberg nerangake sadurunge kasino bisa nggawe agenda maneh. Nanging, Thailand wis dolanan karo ide kasebut, lan panitia parlementer nyatakake kemungkinan nganti limang resort casino sing ana ing macem-macem wilayah ing negara kasebut.

Nanging, lokasi kasebut durung lulus studi kelayakan, mula isih durung ana kajelasan babagan pirang-pirang situs sing diusulake bisa dadi tuan rumah resort casino, lan jumlah sing bakal entuk dhukungan politik. Duwe resor terpadu sing gedhe, dadi tantangan dhewe, amarga ranté pasokan sing kaganggu lan biaya bahan lan tenaga kerja sing mundhak, inflasi, lan tantangan logistik liyane.

Nanging, Thailand bisa uga milih proyek sing luwih cilik, ujare Bromberg. Dheweke percaya yen Pattaya bakal nggawe pangertèn sing paling apik kanggo Pengeluaran Sidney dadi tuan rumah proyek kasebut, amarga infrastruktur ing kana, cedhak karo bandara lan pangembangan hotel.

Nalika Thailand dadi bola-bali apa kudu fokus ing resorts casino adhedhasar tanah-, negara wis nindakake gropyokan tengen negara kanggo kokain mudhun ing operasi gambling ilegal . Ing September, Thailand ngandika sing wis bisa mati 2.819 ilegal gambling situs web ing sasi 12 sasi.