Toto

SOFTSWISS menamakan Rhys Hamilton sebagai ketua sokongan pemain VIP

Pembekal perisian permainan Hongkong Prize talian SOFTSWISS telah melantik Rhys Hamilton (gambar) sebagai ketua sokongan pemain VIP untuk pasukan perkhidmatan terurusnya.

Peranan beliau adalah untuk meningkatkan perkhidmatan VIP melalui Pengeluaran Sidney penggunaan analisis data dan teknik pembahagian, untuk “memacu nilai VIP,” dan “pengekalan pemain VIP, dan memaksimumkan pertumbuhan hasil,” kata jenama itu dalam kenyataan akhbar Selasa.

Pengumuman itu berkata ahli kakitangan baharu itu mempunyai lebih daripada 18 tahun pengalaman dalam “pelbagai peranan dalam syarikat iGaming”.

Sebelum menyertai SOFTSWISS, peranan Encik Hamilton termasuk bekerja Keluaran Sidney sebagai ketua kasino di League of Entertainment Ltd.

Dia akan bekerja dari pejabat SOFTSWISS di Malta.

“Kami yakin bahawa kepakaran luas Rhys akan meningkatkan tahap perkhidmatan SOFTSWISS dalam bekerja dengan sektor VIP dan menjadikan komunikasi kami lebih diperibadikan,” kata Anastasia Vyshinskaia, ketua Hongkong Prize perkhidmatan terurus SOFTSWISS, dalam kenyataan yang disediakan dalam siaran akhbar.

Dia menambah: “Kami akan mendalami analitik VIP dan, sebagai hasilnya, meningkatkan pendapatan segmen VIP.”